Voor zorginstellingen

Voor thuisverpleging

Aan huis verpleging

Hulp bij aan huis verpleging.

Wondzorg in de Thuisverpleging: Wat U en Uw Familie Moeten Weten

  1. Wat is wondzorg? Wondzorg omvat het beheer en de behandeling van open huidletsels, zoals snijwonden, brandwonden, operatiewonden, doorligwonden, of chronische wonden. Het doel is het bevorderen van de genezing en het voorkomen van infecties en complicaties. 
  2. Waarom thuis wondzorg? Voor veel patiënten biedt thuisverpleging het comfort en gemak van het ontvangen van professionele wondzorg in hun vertrouwde omgeving, waardoor stress en ongemak worden verminderd.
  3. Deskundige zorg: Onze verpleegkundigen zijn specifiek opgeleid in wondzorg en zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om een verscheidenheid aan wonden te behandelen en te beheren.
  4. Gepersonaliseerde aanpak: Elke wond is uniek, en daarom wordt de zorg afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt. Dit kan variëren van het regelmatig verschonen van verbanden tot het toepassen van gespecialiseerde wondbehandelingstechnieken.
  5. Vroegtijdige detectie en behandeling: Thuisverpleegkundigen kunnen veranderingen in de wond snel opmerken, wat essentieel is om tijdig in te grijpen en complicaties te voorkomen.
  6. Educatie en begeleiding: Onze verpleegkundigen informeren patiënten en hun familie over de beste manieren om voor de wond te zorgen, tekenen van mogelijke infecties en wanneer medische hulp te zoeken.
  7. Samenwerking met andere zorgprofessionals: Indien nodig, werken onze thuisverpleegkundigen samen met artsen, specialisten en andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat de patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

Als u of een geliefde wondzorg nodig heeft, biedt thuisverpleging een veilige en comfortabele oplossing. Ons team staat altijd klaar om u de nodige zorg en ondersteuning te bieden. Voor verdere vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aan huis verpleging – Samen sterk

Hulp nodig bij hygiëne of ADL-activiteiten?

Samen krikken we uw zelfredzaamheid op.

Wat doen wij?

Hulp bij hygiënische zorg

Palliatieve zorg

Inspuitingen

Wondzorg

Gehandicaptenzorg

Pediatrie

Stomazorg

Bloednames, Infusie, Spoeling Port-a-Cath

Steunkousen

"Nog zoveel meer"

Hulp bij hygiënische zorg

Inspuitingen

Gehandicaptenzorg

Stomazorg

Steunkousen

Palliatieve zorg

Wondzorg

Pediatrie

Bloednames, Infusie, Spoeling Port-a-Cath

"Nog zoveel meer"